23.10

ЗАЗ передав наступну партію шкільних автобусів ЗАЗ А08 територіальним громадам

Запорізький Автомобілебудівний Завод, єдине в Україні підприємство, що може виробляти автомобільну техніку по повному циклу, і входить до складу Української Автомобільної Корпорації, передав наступну партію автобусів ЗАЗ А08 «шкільний».


Згідно з умовами тендеру, в якому продукція українського підприємства стала переможцем, ще декілька автобусів ЗАЗ А08 «шкільний» було в строк передано трьом територіальним громадам. Відтепер, учні Долинської, Берестовської та Павлівської територіальних громад забезпечені новими автобусами, які обладнанні згідно всіх вимог до техніки такого роду. Забезпеченість територіальних громад автобусною технікою, яка дозволить учням діставатись до місць навчання, перевозити дітей до місць проведення змагань або ж здійснювати обслуговування екскурсій скоріше необхідність, ніж щось без чого можна обійтись.


Поставка чергової партії автобусної техніки від Запорізького Автомобілебудівного Заводу стала продовженням виконання взятих зобов’язань з тендером, згідно якого нові автобуси в модифікації «шкільний» мали надійти в регіони. Так, ЗАЗ А08 «шкільний» раніше отримали Розівська, Новоуспенівська, Акимівська та Веселовські об’єднані територіальні громади, а невдовзі техніка була передана Гуляйпольскій, Підгіргненській та Михайлівській громадам.