30.05

Дилерські центри ЗАЗ працюють!

Офіційний дистриб’ютор автобусів ЗАЗ – компанія «Юніверсал Моторз Груп» (що входить до складу підприємств Корпорації «УкрАВТО») - повідомляє, що дилерська мережа автосервісних центрів, в якій можна придбати нові автобуси виробництва Запорізького Автомобілебудівного Заводу надає повний спектр послуг, від оформлення угод з продажу автобусної техніки і до гарантійного та постгарантійного сервісного обслуговування. Сьогодні забезпечення пасажирських перевезень надійним транспортом особливо важливе, тому можливість задовольнити попит на техніку для здійснення перевезень пасажирів виходить на перший план.

Наразі клієнтам доступний весь модельний ряд автобусів ЗАЗ: міської, приміської та шкільної модифікації: А08 приміський та А08 шкільний, А10 міський низькопідлоговий.

За бажанням замовника автобуси можуть бути дообладнані кондиціонером, маршрутизаторами, трекерами, валідаторами та комплексними смарт-системами контролінгу із навігацією, що інтегрується з диспетчерськими службами АТП міста. Важливим є те,  що вся автобусна техніка, що пропонується клієнтам, має сертифікат екологічної відповідності найвищого стандарту - Євро 5 та Євро 6.

Наші дилери працюють там, де безпечно та технічно можливо. А на гарячій лінії 0-800-339-129 (дзвінки з телефонів в межах України – безкоштовні) Вам завжди забезпечать консультацію щодо модельного ряду автобусів ЗАЗ, цін, можливостей фінансування покупки, а для існуючих клієнтів – інформацію щодо можливості пройти технічне обслуговування автобусів або придбати запасні частини. Замовити зворотній дзвінок консультанта можна на нашому сайті.

Гарантія на автобуси ЗАЗ складає 2 роки або 100 000 км пробігу (в залежності від того, що настане раніше).

Автобуси ЗАЗ – працюємо, підтримуємо економіку та наближаємо перемогу України!